Bracelet

Diamond, gold, silver or steel, your style, your denomination - Explore our selection of elegant bracelets

Browse

The earrings

Discover our range of elegant earrings - We have, among other things, highly regarded partners who deliver earrings of the highest quality

Browse

Rings

Love, friendship or simply fashion - We have the rings just for you

Browse

Bespoke Jewelry

We make your dreams come true - Ring, necklace, earring and much more

Information

Ear piercing

Time to get your ears pierced? Swing by Lilla Guldfågeln and get help from our licensed, professional and experienced staff today!

Vanliga frågor

Vilka typer av metaller arbetar ni med?

Vi arbetar med en rad olika metaller inklusive guld, silver, platina och rostfritt stål. Vi erbjuder också möjligheten att skapa specialbeställda smycken i önskad metall enligt kundens önskemål.

Kan ni utföra reparationer och anpassningar på befintliga smycken?

Absolut, vi har skickliga guldsmeder som kan reparera och anpassa dina älskade smycken till din smak och stil. Vår målsättning är att återge dina smycken till sitt ursprungliga skick eller göra dem ännu vackrare än tidigare.

Erbjuder ni några garantier eller försäkringar för era produkter?

Ja, vi strävar efter att ge våra kunder fullständig trygghet och förtroende för våra produkter. Alla våra smycken kommer med en garantiperiod på upp till två år. Vi vill att du ska känna dig säker och nöjd med ditt köp hos oss.

Hur bidrar ni till hållbarhet och etiskt ansvarstagande i er produktion och leveranskedja?

Vi är engagerade i att säkerställa att vår verksamhet är hållbar och att vi tar ansvar för våra handlingar. Det innebär att vi arbetar aktivt för att säkerställa etiskt ursprung av våra material och att vi minimerar vår påverkan på miljön. Vi strävar efter att ha transparens i vår leveranskedja och stödjer initiativ som främjar rättvisa arbetsvillkor och hållbar utvinning av ädelmetaller och ädelstenar.