Om oss

Välkommen till Lilla Guldfågeln – din gyllene destination för exklusiva smycken och ädla metaller. Med nästan ett årtiondes erfarenhet är vi stolta över att erbjuda våra kunder en unik och personlig upplevelse som sätter dig i fokus.
‎ 
Vår historia började för nästan tio år sedan med en passion för skönhet, elegans och det tidlösa i smycken och ädla metaller. Sedan dess har vi noggrant expanderat vårt sortiment för att erbjuda det allra bästa inom smyckesvärlden till våra kunder. Vi förstår att varje smycke är en berättelse, en del av din personliga stil och en symbol för minnen och ögonblick. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda ett brett urval av smycken, accessoarer, klockor och doppresenter som matchar olika smaker och behov.
‎ 
Våra tjänster sträcker sig också bortom enbart försäljning. Vi erbjuder professionella reparationer av smycken och klockor, samt skapandet av skräddarsydda smycken som är speciellt designade för dig. Vi tar hand om detaljerna och ser till att varje smycke är perfekt, precis som du förtjänar. För oss handlar det inte bara om att erbjuda produkter och tjänster, det handlar om att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Därför är vår kundservice en viktig del av vad vi gör. 
‎ 
Ta hål i örat? Byta batteri till klockan? Vill du sälja ditt guld/tandguld? Vi är här för att göra dessa processer enkla och rättvisa för dig. Vår kompetenta personal står till ditt förfogande för att svara på alla dina frågor och guida dig genom varje steg på vägen.
‎ 
Välkommen till Lilla Guldfågeln!

Om du har någon fråga alls, tveka inte att kontakta oss för mer information!